flere kunder med online annoncering!

Effektiv og målrettet annoncering på Google

Google AdWords

Vi udvælger relevante søgeord, som gør, at du kan øge din omsætning og komme til tops på Google.

Læs mere

Effektive annoncer med billede og pris i toppen af Google!

Google Shopping

Vi har flere års erfaring med strategisk rådgivning og forretningsudvikling af B2C og B2B virksomheder. Vi hjælper dagligt vores kunder med at træffe strategiske valg.

Læs mere

Få banner-reklamer på relevante medier og øg synligheden for potentielle kunder!

Display annoncering

Vi bygger relevante og branche-relaterede links til dit website, som gør, at du får højere placeringer på Google og dermed mere trafik og salg.

Læs mere

Få målrettet annoncer på Google til tidligere besøgende!

Google Remarketing

Vi udvælger relevante søgeord, som gør, at du kan øge din omsætning og komme til tops på Google.

Læs mere

Få flere salg fra købeklare kunder!

PriceRunner

Vi har flere års erfaring med strategisk rådgivning og forretningsudvikling af B2C og B2B virksomheder. Vi hjælper dagligt vores kunder med at træffe strategiske valg.

Læs mere

PPC marketing

Hos Aros Media skaber vi resultater for kunder i mange forskellige brancher med vores PPC marketing (Pay Per Click), som er en annonceform, hvor der først betales, når der klikkes på dine annoncer. Vi skaber blandt andet resultater gennem Google AdWordsGoogle Shopping og PriceRunner.

Vi hjælper vores kunder med opsætning, optimering og eksekvering af effektiv annoncering på forskelige markedsføringskanaler. Vi kan hjælpe dig med PPC marketing viaGoogle AdWordsGoogle Shopping og PriceRunner, herunder remarketing, som er en effektiv annoncering på displaynetværket.

En forståelse af de forskellige mediers muligheder kombineret med din forretnings styrker er afgørende, når vi skal få mest muligt ud af dine annoncekroner! Vi har forståelse for marketing og brugeradfærd, som giver os en strategisk forståelse for, hvilke medier din forretning vil få mest muligt ud af.

Vil du fange potentielle kunder med PPC Marketing? Så kontakt os og hør mere om dine muligheder! 

Aros Insight 360° rapportering

Som kunde hos Aros Media får du adgang til Aros Insight. Et rapporteringsværktøj, hvor du kan følge med i dine nøgletal og vores arbejde – 24/7. Du får mulighed for at se, hvordan dine søgeord er placeret på Google, hvilke links der peger ind til dit website, hvordan din Google Annoncering performer og meget mere.

Derudover vil du hver måned modtage en PDF-rapport, som viser, hvordan performance har været på de forskellige arbejdsområder som fx SEO, Google AdWords, Linkbuilding, trafik mv. Vores rapporteringsværktøj er nemt at bruge, og hele tanken med værktøjet er, at du skal få større overblik og indsigt i din forretning.

Kontakt os og hør mere!

4 tips til succes med PPC – helt gratis!

Sporing og tracking

Sørg for, at du fra start måler på den korrekte data.

Fastlæg budget

Få fastlagt et budget og justér til løbende.

Grundigt forarbejde

Sørg for, at din hjemmeside er 100% optimeret og brugervenlig.

Skab struktur

Skab en struktur i dine annoncer fra start og test forskellige typer annoncer.

team-on-work

Et samarbejde med

AROS MEDIA?

Simpelt, effektiv og målrettet markedsføring

Søger du en ny samarbejdspartner til online markedsføring? Hos Aros Media hjælper vi dagligt vores kunder med vækst gennem SEO, AdWords, Shopping, Linkbuilding og generelt strategi og udvikling af deres forretning. Vi sætter os altid i vores kunders sted, og ser på din forretning, som var det vores egen.

Læs mere