Aros Medias familiemedlemmer...

Se et udpluk af vores mange samarbejdspartnere herunder og ikke mindst de resultater, som vi har været med til at skabe sammen med dem.

40% vækst i omsætning - online

Vi har været med omkring opbygningen af Børnenes Kartels digitale strategi, herunder opbygning af webshoppen, SEO, Google Ads, konverteringsoptimering og generel forretningsudvikling på Børnenes Kartels vegne.

SEO, Google Ads & Digital strategi

Opbygning og strategi til webshop i Norge

Vi har været med i hele processen omkring opbygning af FlexiRiste.dk og Flexiriste.no. Her har vi været strategisk samarbejdspartner på alt fra design, opbygning, call-to-actions til siden struktur ift. SEO og meget mere. Vi arbejder løbende med SEO, Google Ads, konverteringsoptimering og digital strategi for Flexi Riste.

SEO, Google Ads & Digital strategi

Lanceret webshop til Danmark, Tyskland og .COM

Vi har været med til at opbygge Northern Legacys digitale tilstedeværelse og lagt strategien for de online aktiviteter. Vi arbejder tæt sammen med Northern Legacy om deres SEO, Google Ads, optimering af websites og generel sparring om, hvordan de skal udvikle deres forretning.

SEO, Google Ads & Sparringspartner

Lanceret webshop og private-label produktion!

Vi hjulpet N. P. Trucks med lancering af deres webshop samt igangsat produktion af private-label produkter, herunder Danmarks billigste palleløftere. Vi er allerede igang med at udvide denne produktlinje og skabe endnu større omsætning. Vi arbejder også med SEO, Linkbuilding og Google Ads for N. P. Trucks.

SEO, Google Ads & Digital strategi

Udarbejdet digital strategi og vækstplan

Vi har i tæt samarbejde med TestaViva udarbejdet en digital strategi, herunder plan for opbygning af website, kunderejsen, optimering af SEO, Google Ads og ikke mindst leadgenerering til deres side. Vi skriver ligeledes en masse gode tekster til deres side, så vi sikrer, at de bliver fundet på side 1 af Google!

Digital strategi, SEO og Leadgenerering