Forretningsudvikling med forståelse for
din virksomhed og situation

En strategi for din digitale tilstedeværelse

Det er vigtigt for din forretning, at du kender dine kunders adfærd i både de tidlige og senere stadier i købsprocessen, da det giver dig god viden, når du skal træffe beslutninger om, hvor der skal sættes ind ift. din digitale tilstedeværelse. Det er god viden til at optimere dit udbyttet af søgemaskineoptimering, betale annoncer, sociale medier og meget mere. Hvor starter rejsen? Hvilke stadier eksisterer i købsprocessen? Hvordan afsluttes kunderejsen? Dette er blot nogle få vigtige spørgsmål, som vi hjælper dig med at finde svaret på, så vi sammen kan lave en strategi for din forretning.

Ligesom din virksomhed sikkert har lavet en virksomhedsstrategi eller en strategi for kommunikation, så skal der også en digital strategi til, hvis man vil være til stede på en digital platform som stort set alle virksomheder er i dag. Denne strategi skal selvfølgelig implementeres sammen med din virksomheds øvrige strategier, så det hele hænger sammen. Vi hjælper dig med redskaber til at skabe det rette fundament for din digitale strategi. Vi hjælper dig med at besvare spørgsmål som: “Skal vi på Facebook?”, “Er en LinkedIn profil relevant for os?” osv. Der er nemlig ikke én bestemt strategi for alle virksomheder. En digital strategi skal altid tilpasses din virksomhed og de platforme, du agerer på, samt hvilken målgruppe din virksomhed henvender sig til.

Fordele ved en digital strategi

Der er rigtigt mange fordele ved at ligge en digital strategi for sin virksomhed. Det bliver lettere at nå den rigtige målgruppe ved at gøre brug af en målrettet online tilstedeværelse. Du øger din virksomheds synlighed online, skaber lead generering, og det er alt sammen noget, der skaber målbare resultater i sidste ende. Med en gennemtænkt og veludført digital strategi skaber du også mere værdi på bundlinjen.

Aros Insight 360° rapportering

Som kunde hos Aros Media får du adgang til Aros Insight. Et rapporteringsværktøj, hvor du kan følge med i dine nøgletal og vores arbejde – 24/7. Du får mulighed for at se, hvordan dine søgeord er placeret på Google, hvilke links der peger ind til dit website, hvordan din Google Annoncering performer og meget mere.

Derudover vil du hver måned modtage en PDF-rapport, som viser, hvordan performance har været på de forskellige arbejdsområder som fx SEO, Google AdWords, Linkbuilding, trafik mv. Vores rapporteringsværktøj er nemt at bruge, og hele tanken med værktøjet er, at du skal få større overblik og indsigt i din forretning.

Kontakt os og hør mere!

4 tips til succes med SEO – helt gratis!

Vælg de rigtige søgeord

Overvej relevans, søgevolume og konkurrence, når du vælger søgeord.

Unikt og relevant indhold

Sørg for, at din hjemmesides indhold er både unikt og relevant.

Giv en grund til at komme igen

Dine kunder skal overbevises om, hvorfor skal vælge dig igen.

God samarbejdspartner

Find en god samarbejdspartner, som forstår din forretning og får noget for hånden.

team-on-work

Et samarbejde med

AROS MEDIA?

Simpelt, effektiv og målrettet markedsføring

Søger du en ny samarbejdspartner til online markedsføring? Hos Aros Media hjælper vi dagligt vores kunder med vækst gennem SEO, AdWords, Shopping, Linkbuilding og generelt strategi og udvikling af deres forretning. Vi sætter os altid i vores kunders sted, og ser på din forretning, som var det vores egen.

Læs mere