Bliv ekspert i din egen trafik
Lær dine kunders adfærd at kende med Google Analytics

Google Analytics – Hold øje med dine besøgendes adfærd!

Google Analytics er et værktøj, som vi dagligt bruger hos Aros Media. Det er et fantastisk program til at holde høje med, hvordan vores kunders udvikling går, og hvordan deres besøgende færdes på vores kunders sider.

Vi hjælper dig til at få endnu bedre forståelse for din egen forretning og dens udvikling.

Google Analytics kan måle salg, konvertering og besøgstal på dit website, men hvad der i virkeligheden er interessant er, hvordan dine besøgendes adfærd er, når de navigerer rundt på din side. Ved hjælp af Google Analytics, kan du bl.a. se:

  • Hvilke sider brugerne starter på (landing pages).
  • Hvor lang tid, brugerne opholder sig på dine forskellige sider.
  • Forlader kunderne dit site midt i en bestilling?
  • Hvilke søgeord siden blev fundet med.

Det er utrolig værdifuldt for jeres virksomhed, at I kan måle, hvad jeres brugere foretager sig, når de besøger jeres website. Vi kan hjælpe jer med at forstå, hvordan I kan få mere ud af jeres besøgende, når I analyserer deres adfærd.

Vi varetager alt fra opsætning og udvikling til optimering af din online markedsføring. Alt efter dit behov kan vi også være med på sidelinjen som eksterne marketingkonsulenter, samt være rådgivende omkring Google Analytics og online markedsføring generelt.

Lær at forstå din trafik med Google Analytics

Hvis du har ambitioner om at arbejde professionelt med Google Analytics, er det ekstremt vigtigt, at du forstår, hvilke rapporter du skal bruge til de forskellige analyser. Når først du har styr på, hvilke informationer du kan finde i de forskellige rapporter, er Google Analytics et meget brugervenligt værktøj. Som du sikkert allerede ved, så omfatter Google Analytics rigtigt mange rapporter. Det kan derfor være uoverskueligt for nye brugere at finde hoved og hale i de mange rapporter.

Der findes mange guides og videoer på Youtube, hvor du kan få hjælp til at danne dig  et overblik over de mange rapporter, men i virkeligheden er det oftest bedst selv at sidde med det og prøve sig frem.

Hos Aros Media arbejder vi dagligt med Google Analytics, og derfor er vi også parate til at hjælpe dig med opsætning og analyse af de forskellige rapporter, som er relevante for din virksomhed.

Aros Insight 360° rapportering

Som kunde hos Aros Media får du adgang til Aros Insight. Et rapporteringsværktøj, hvor du kan følge med i dine nøgletal og vores arbejde – 24/7. Du får mulighed for at se, hvordan dine søgeord er placeret på Google, hvilke links der peger ind til dit website, hvordan din Google Annoncering performer og meget mere.

Derudover vil du hver måned modtage en PDF-rapport, som viser, hvordan performance har været på de forskellige arbejdsområder som fx SEO, Google AdWords, Linkbuilding, trafik mv. Vores rapporteringsværktøj er nemt at bruge, og hele tanken med værktøjet er, at du skal få større overblik og indsigt i din forretning.

Kontakt os og hør mere!

4 tips til succes med SEO – helt gratis!

Vælg de rigtige søgeord

Overvej relevans, søgevolume og konkurrence, når du vælger søgeord.

Unikt og relevant indhold

Sørg for, at din hjemmesides indhold er både unikt og relevant.

Giv en grund til at komme igen

Dine kunder skal overbevises om, hvorfor skal vælge dig igen.

God samarbejdspartner

Find en god samarbejdspartner, som forstår din forretning og får noget for hånden.

team-on-work

Et samarbejde med

AROS MEDIA?

Simpelt, effektiv og målrettet markedsføring

Søger du en ny samarbejdspartner til online markedsføring? Hos Aros Media hjælper vi dagligt vores kunder med vækst gennem SEO, AdWords, Shopping, Linkbuilding og generelt strategi og udvikling af deres forretning. Vi sætter os altid i vores kunders sted, og ser på din forretning, som var det vores egen.

Læs mere