Få vist annoncer med billeder i toppen af Google,
når folk søger efter dine produkter!

Google AdWords – Bliv set af dine kunder!

Google Shopping – Tiltræk trafik til din side!

Google Shopping… A’hva for en fisk? Du har garanteret bemærket, at når du søger efter produkter på Google, så kommer der øverst i søgeresultaterne produktbilleder, hvor man kan se både pris og forhandler. Det er produkter, som vises, gennem Google Shopping. Hvis du selv har en webshop, er det ikke til at komme udenom Google Shopping. Du kan få endnu mere eksponering i søgeresultaterne på Google ved hjælpe af Shopping og AdWords.

Det skaber utroligt mange muligheder for måden, hvorpå du kan fremvise din forretning, og det er muligt at have flere produktbilleder. Dvs., at hvis du sælger flere varer i samme kategori, er det muligt at få vist flere billeder.

Google Shopping annoncer

En Google Shopping annonce fungerer på samme måde som AdWords annoncer, hvor du bliver faktureret pr. klik. Dvs., når en person klikker på din annonce, så betaler du for det enkelte klik. Her er det spændende at følge med via Google Analytics og måle på, hvorvidt personerne, som klikker på annoncerne, bliver til købende kunde eller ej.

Google Shopping kan være indviklet at sætte op og administrere. Derfor forstår vi godt, hvis det ikke er helt nemt at finde rundt i. Hos Aros Media står vi til rådighed, når online markedsføring bliver en kompleks opgave, og du har brug for hjælp!

Har du styr på de seneste regler inden for Google Shopping?

Aros Insight 360° rapportering

Som kunde hos Aros Media får du adgang til Aros Insight. Et rapporteringsværktøj, hvor du kan følge med i dine nøgletal og vores arbejde – 24/7. Du får mulighed for at se, hvordan dine søgeord er placeret på Google, hvilke links der peger ind til dit website, hvordan din Google Annoncering performer og meget mere.

Derudover vil du hver måned modtage en PDF-rapport, som viser, hvordan performance har været på de forskellige arbejdsområder som fx SEO, Google AdWords, Linkbuilding, trafik mv. Vores rapporteringsværktøj er nemt at bruge, og hele tanken med værktøjet er, at du skal få større overblik og indsigt i din forretning.

Kontakt os og hør mere!

4 tips til succes med PPC – helt gratis!

Sporing og tracking

Sørg for, at du fra start måler på den korrekte data.

Fastlæg budget

Få fastlagt et budget og justér til løbende.

Grundigt forarbejde

Sørg for, at din hjemmeside er 100% optimeret og brugervenlig.

Skab struktur

Skab en struktur i dine annoncer fra start og test forskellige typer annoncer.

team-on-work

Et samarbejde med

AROS MEDIA?

Simpelt, effektiv og målrettet markedsføring

Søger du en ny samarbejdspartner til online markedsføring? Hos Aros Media hjælper vi dagligt vores kunder med vækst gennem SEO, AdWords, Shopping, Linkbuilding og generelt strategi og udvikling af deres forretning. Vi sætter os altid i vores kunders sted, og ser på din forretning, som var det vores egen.

Læs mere