Større synlighed, mere trafik & flere kunder med søgemaskineoptimering

Udvælg relevante søgeord

Søgeordsanalyse

Vi udvælger relevante søgeord, som gør, at du kan øge din omsætning og komme til tops på Google.

Læs mere

Få optimeret dit website med SEO!

On-site SEO

Vi har flere års erfaring med strategisk rådgivning og forretningsudvikling af B2C og B2B virksomheder. Vi hjælper dagligt vores kunder med at træffe strategiske valg.

Læs mere

Øg troværdigheden på dit website!

Linkbuilding

Vi bygger relevante og branche-relaterede links til dit website, som gør, at du får højere placeringer på Google og dermed mere trafik og salg.

Læs mere

Hvad er SEO?

SEO optimering – Vær til stede, hvor dine kunder leder efter dig!

SEO også kaldt (Search Engine Optimization) handler om at komme til tops i de organiske søgeresultater. Det behøver ikke at koste dyre domme, at ligge højt på organiske søgeord, altså søgeord, som du ikke betaler for at rangere højt på. Det handler i bund og grund om, at finde frem til de søgeord, som dine kunder søger på, når de vil finde et specifikt produkt eller emne. Det kræver en gennemgående forståelse af, hvordan potentielle kunder navigere rundt, under hele købsprocessen. Der udover handler det om, at holde sig opdateret om søgemaskinernes skifterende algoritmer og tilpasse sig disse, da man på denne måde sikrer, at fastholde de gode placeringer i de organiske søgeresultater. Hos Aros Media har vi hele tiden fingeren på pulsen, når det handler om nye trends og tendenser indenfor digital markedsføring, så vi netop kan implementere nye tiltag for din virksomhed, når de opstår.

Skræddersyet SEO strategi til DIG! 

Aros Media har en målsætning om, at gøre dig synlig på nettet, altså synlig i Googles organiske søgeresultater, hvor det giver din forretning værdi. Der findes ikke en endegyldig strategi for SEO, da det er individuelt, alt efter type virksomhed, som den enkelte driver. Vi tager udgangspunkt i din virksomhed og de fokusområder, som I har, da vi på denne måde kan skræddersy den mest optimale strategi for jeres SEO (Søgemaskineoptimering). Vi tager altså udgangspunkt i det, som giver mest mening for din virksomhed, hvad enten det er en ny Content Marketing Strategi eller fokus på linkbuilding, så skræddersyer vi en strategi, som passer til din virksomhed, dit budget og dine mål.

Aros Media sætter en ære i, at kombinere en gennemgående forretningsforståelse med en skræddersyet SEO. Det skaber ofte gode synergier og resultater!

SEO – On-site SEO og off-site SEO

SEO er mange ting. Rigtig mange ting. Hvis vi går mere i dybden med søgemaskineoptimering, så kan begrebet opdeles i to kategorier – hhv. on-site SEO og off-site SEO.

Den første nævnte, On-site SEO, handler primært om de områder, som du selv kan ændre på din hjemmeside, hvor off-site SEO handler om de aktiviteter, der sker udenfor din hjemmeside. Et eksempel på Off-site SEO kan være en aktivitet som linkbuilding, hvor der laves artikler med reference til din hjemmeside, som gør, at Google kategoriserer den som mere troværdig og dermed får din hjemmeside til at rangere højere i søgeresultaterne.

SEO er en kompliceret størrelse, og vi forstår godt, hvis det kan være svært at finde rundt i, derfor er vi altid klar til at hjælpe dig og din virksomhed, så vi sammen kan nå dine mål med udgangspunkt i din målsætning og dit budget.

Hvis du vil læse mere om SEO samt, hvilke SEO værktøjer du bør bruge så læs mere her

Aros Insight 360° rapportering

Som kunde hos Aros Media får du adgang til Aros Insight. Et rapporteringsværktøj, hvor du kan følge med i dine nøgletal og vores arbejde – 24/7. Du får mulighed for at se, hvordan dine søgeord er placeret på Google, hvilke links der peger ind til dit website, hvordan din Google Annoncering performer og meget mere.

Derudover vil du hver måned modtage en PDF-rapport, som viser, hvordan performance har været på de forskellige arbejdsområder som fx SEO, Google AdWords, Linkbuilding, trafik mv. Vores rapporteringsværktøj er nemt at bruge, og hele tanken med værktøjet er, at du skal få større overblik og indsigt i din forretning.

Kontakt os og hør mere!

4 tips til succes med SEO – helt gratis!

Vælg de rigtige søgeord

Overvej relevans, søgevolume og konkurrence, når du vælger søgeord.

Unikt og relevant indhold

Sørg for, at din hjemmesides indhold er både unikt og relevant.

En grund til at komme igen

Dine kunder skal overbevises om, hvorfor de skal vælge dig.

God samarbejdspartner

Bliv kollega med et bureau, som forstår din forretning og som får noget for hånden.

team-on-work

Et samarbejde med

AROS MEDIA?

Simpelt, effektiv og målrettet markedsføring

Søger du en ny samarbejdspartner til online markedsføring? Hos Aros Media hjælper vi dagligt vores kunder med vækst gennem SEO, AdWords, Shopping, Linkbuilding og generelt strategi og udvikling af deres forretning. Vi sætter os altid i vores kunders sted, og ser på din forretning, som var det vores egen.

Læs mere